Välj en sida

ETT PERFEKT FÖRETAGSEVENEMANG

TEAMBUILDING, KICK-OFF, AFTER WORK

OFÖRGLÖMLIG UPPLEVELSE

CENTRALT BELÄGET I ENTRÉ

GRATIS PARKERING MED KUPONG (2 H)

Roligt företagsevent

Letar du efter ett oförglömligt företagsevenemang, teambuilding eller en kick-off fest? Sök inte längre! La Taverna är platsen för ett företagsevenemang där ingenting är omöjligt! Oavsett om du går på en trevlig personalutflykt eller en aktivitet i kombination med möte eller produktintroduktion. Vi kommer att se till att ditt företagsevenemang blir oförglömligt, oavsett om du är med två eller tvåhundra personer. Vi ger dig en rolig dag tillsammans med dina kollegor!

Upplev flera aktiviteter

För att göra ditt företagsevenemang, teambuilding gruppaktivitet eller en kick-off-fest ännu mer oförglömlig, kan du kombinera olika roliga aktiviteter. Vad sägs om att kombinera La Taverna med en äventyrsupplevelse av självlysande minigolf, inklusive en självlysande dryck på den fina Tortuga-baren på The Hook, uppleva virtuellt spännande Exit VR med verklighetskänsla och finna problemlösningar eller en adrenalinkick i Laser Zone. Tack vare vår mångsidiga inställning kan vi ta hand om ditt evenemang eller fest från början till slutet. Du kan starta ditt evenemang med en trevlig drink och en smarrig måltid och dryck mellan aktiviteter och njuta av en middag med vår fantastiska tapas i La Taverna. Allt är möjligt!

Nedan hittar du en översikt över några alternativ på våra aktivitetspaket. Låt oss veta dina preferenser, så skickar vi dig ett skräddarsytt förslag. Föredrar du personlig kontakt? Låt oss boka en tid! Medan du njuter av en kopp kaffe, är vi mer än glada att diskutera hur vi kan styra upp ditt bästa företagsevenemang eller fest någonsin!

Helkväll

Sätt igång med en omgång lasertag och få upp pulsen (tar ca 20 min) få sedan ner tempot med en drink i Tortuga-baren på The hook med klänslan av Caribbeans atmosfär och en runda av självlysande minigolf. Hoppa sen över till vår Spanska Boule & tapasrestaurang La taverna där ni kan spela en runda boule med iskall sangria och sedan avnjuta en god middag.

Aktivetetspaket Mån-Tor 275 kr (305), Fre-Sön 299 kr (335) (per person, excl. mat och dryck)

 

 

 

Sällskapspaket

Starta med en självlysande drink i Tortuga-baren på The Hook och spela en golfturnering i den självlysande miljön inspirerad av ”pirates of the caribbean” låt sedan resultatet avgöra vilka lag som skall spela boule tillsammans för ett slutspel eller en revanschen i vår spanska Boule & tapasrestaurant La Taverna.

Aktivetetspaket Mån-Tor 199 kr (220), Fre-Sön 210 kr (235) (per person, excl. mat och dryck)

 

 

 

Kluriga paketet

Börja med ett kast in i den virtuella världen och lös problemen som spelet erbjuder och se hur långt ni kommer. Efter denna flykt från verkligheten kan det vara skönt att trampa runt i sandlådan och spela ett parti boule över en god dryck efterföljt av en trevlig middag.

Aktivetetspaket Mån-Fre 379 kr (425) (per person, excl. mat och dryck)

 

 

 

”Vi hade såååå trevligt och sååå kul på la taverna!!! Jättegod mat och boule är ju jättekul!!!!!”
Pronto

kul ställe att ta med vännerna på boule och tapas. rekommenderas!
Emelie

Superb! Stanna inte hemma, kom hit!
Suzi

 

FLER AKTIVITETER PÅ ENTRÉS ANDRA VÅNING

the hook

Exit VR

laser zone

t-rex

mini city